Bestyrelsen

Lion Rokx

Formand for bestyrelsen

Som tidligere leder af RED Safehouse i Jylland og Baltic Familiekrisecenter i København, har Lion mange års erfaring på det specialiserede socialområde inden for negativ social kontrol, æresrelaterede konflikter, tværkulturelle problemstillinger og lignende. Lion underviser og holder oplæg om det specialiserede socialområde, blandt andet under Integrationsministeriet og som VISO-leverandør.

Pt. er Lion afdelingsleder og faglig leder for Socialpsykiatri og udsatte unge i Ungecentret, Aarhus kommune. Lion har i mange år haft bestyrelsesposter ved aktører indenfor det sociale felt – både private og frivillige. For tiden sidder han også i bestyrelsen ved krisecentret Vesta RAM. Lion sparrer med vores direktør, Rania Radi, om den løbende drift af Florahuset og Florafamilie og byder ind på både det faglige og rent driftsmæssige med sin store viden og erfaring.

Rosa Faizzad

Bestyrelsesmedlem

Rosa har stor interesse for det sociale område og hun har over 10 års erfaring fra relevante stillinger, herunder som afdelingsleder på Fonden Bakkegården. Rosa har gennem mange år været meget aktiv i frivillige foreninger, der alle omhandler minoriteters vilkår og muligheder. Derudover er Rosa selvstændig indenfor modebranchen og kender alt til udfordringerne med at få faglighed, udvikling og daglig drift til at gå op i en højere enhed.

Orhan Øzdemir

Bestyrelsesmedlem

Orhan har med sin baggrund som revisor fokus på Florahusets og Florafamilies samlede økonomi. Særligt indenfor det økonomiske og det strategiske område bidrager han med stærk faglig viden til bestyrelsen.

Derudover har Orhan flere års erfaring inden for det sociale område fra tidligere stillinger, og denne viden bruger han til at springe mellem det store overblik og de små detaljer i virksomhedens dagligdag.