Florahuset
Florafamilie

Om os

Ledelse, udvikling og administration

Rania Radi

Rania Radi

Rania Radi er direktør i Floraorganisationen, som består af Florafamilie, Florahuset og Floravikar. Rania er uddannet terapeut og NLP coach. I Florahuset varetager Rania visitation og kontrakter.

IMG_0385

Amal J. Nasser

Amal er daglig leder i Florahuset. Amal er uddannet pædagog og har en master i udsatte børn og unge, og faglig ledelse. Amal har bred erfaring med både pædagogisk arbejde, personaleledelse og den daglige drift af et børn- og unge hjem. I Florahuset har Amal ansvaret for den daglige- drift og ledelse.

Billede

Monica Alticozzi

Monica er socialfaglig koordinator i både Florahuset og Florafamilie. Monica er uddannet pædagog og har efteruddannelse i ledelse.
Monica har bred erfaring med både pædagogisk arbejde, samt koordinering af indsatser internt og eksternt i en organisation. I Florahuset og Florafamilie har Monica sammen med ledelsen ansvaret for koordinering, dokumentation og pædagogfaglig sparring til det pædagogiske personale.

Emek

Emek Yalcin

Emek er pædagogisk leder i Florahuset. Emek er uddannet pædagog og certificeret coach i konflikthåndtering og magtanvendelse. Emek har bred erfaring med pædagogisk arbejde som både pædagog, arbejdsmiljørepræsentant og teamleder. I Florahuset har Emek det overordnede ansvar de pædagogiske rammer og tilgange.