Florahuset
Florafamilie

Vi tilbyder

Vi er et socialpædagogisk børne- ungehjem. Florahuset tilbyder anbringelse og aflastning.

Vi ønsker at skabe en tryg, omsorgsfuld og hjemlig ramme for anbragte børn og unge. En ramme, som kan danne grundlag for, at barnet/den unge kan udvikle sine potentialer og opnå de bedste betingelser for et liv med ligeværd, respekt og frihed.

Vores børne- ungehjem ligger ved Skanderborg i naturskønne omgivelser, tæt ved både vand og skov. Samtidig er vi tæt på Skanderborg station og by hvilket giver gode muligheder for offentlig transport, indkøb, fritidsaktiviteter og skole/ungdomsuddannelse.

Vil du vide mere eller ønsker du en snak om en konkret problemstilling du som sagsbehandler står med – kontakt Rania eller Emek her.

Via Florafamilie og deres familiekonsulenter kan Florahuset også tilbyde behandling og traumeterapi til de børn og unge der har behov for dette. Bl.a. er musikterapi, legeterapi, sandplayterapi og søvn terapi ofte relevant for Florahusets målgruppe. Kontakt direktør Rania Radi eller Rolf Olsen fra Florafamilie for at høre nærmere om mulighederne.

Døgnforanstaltning

Florahuset er en døgnforanstaltning og er døgnbemandet af fagligt kompetente medarbejdere, som forstår og kender betydningen af individuelle hensyn og indsatser. Vi tilbyder løsninger målrettet barnet/den enkelte unge i forhold til de pædagogiske rammer og indsatser, som barnet/den unge har brug for. Florahuset er underlagt tilsyn fra Socialtilsyn Midt.

Aflastning

Florahuset tilbyder aflastning som forebyggende foranstaltning jfr. Barnets Lov. Formålet med tilbuddet er at tilbyde professionel og kvalificeret aflastning til børn og unge samt deres forældre, netværksfamilier eller plejeforældre.

Aflastning kan iværksættes som en længerevarende foranstaltning, men også akut eller som et kortvarigt pusterum. Vi ser aflastning som en af en kombineret indsats, der har til formål at sikre barnet og familien den bedst mulige støtte til at opbygge et velfungerende familieliv.

Akut anbringelse

Vi kan altid rykke ud med kort varsel. Du kan kontakte Rania Radi døgnet rundt på telefon 42 21 87 72.

Tilbudsportalen

Læs mere på Tilbudsportalen