Florahuset
Florafamilie
Field daisy close up

Ny chefkonsulent i FloraFamilie

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Maja Kastberg er blevet ansat som Chefkonsulent i Flora Familie.

Som tidligere nævnt, er Florahuset og Flora Familie i rivende udvikling. Derfor er der opstået et behov for at udvide ledelsesstaben, for at sikre den fremtidige drift og udvikling af virksomhederne.

Maja Kastberg har en uddannelsesbaggrund fra Forsvaret, samt en bachelorgrad i erhvervssprog og erhvervsøkonomi med Arabisk. Dette giver Maja en bred faglig viden om marketing, ledelse samt kultur- og integrationsproblematikker. Udover et indgående kendskab til arabisk kultur, har Maja også arabiske sprogfærdigheder i skrift og tale. Maja Kastberg har desuden en kandidatgrad i international sikkerhed og folkeret, som giver hende et indgående kendskab til international lovgivning, den humanitære folkeret samt sikkerheds udfordringer og dilemmaer.

Maja Kastberg har tidligere været ansat i Enhed mod negativ social kontrol i Odense Kommune, hvor hun har arbejdet indgående med negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter. I Enheden, har Maja Kastberg bl.a. udarbejdet og etableret websitet www.negativsocalkontrol.dk, som indeholder elektroniske actioncards, en database, en lovsamling samt værktøjer og redskaber af relevans for fagområdet indenfor negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Vi byder Maja hjerteligt velkommen og ser frem til et godt samarbejde.